Autor hasła "Uwaga - wyjazd z restauracji poselskiej" otrzyma lancera na tydzień /INTERIA.PL
Pomóżcie mi wygrac Lancera lub Alfę!
Zwiń
X
-
łeb w łeb szli ale OCP przesądziło o wyniki ;-), choć alfą też bym sobie pojeździł - ciekawe czy za mandaty też zwracają?- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Guguśvicious, Zapraszamy do Warszawy
Data: 12/23/10 3:30 PM
Od: Jacek Jurecki <[email protected]>
Do: [email protected]
Temat: Gratulujemy!
Wielkość: 8 KB
Witamy. Twoja interpretacja znaku Uwaga - wyjazd z restauracji poselskiej! zwyciężyła w naszym konkursie. Wygrałeś lancera na tydzień!
Prosimy o adres i numer telefonu.
Pozdrawiamy i życzmy miłych świąt.
Motoryzacja
Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
TomTom VIA125 na pokładzie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokZróbcie jakis spot i dni otwarte.Było by milo jakby zdjecia z spotkania znalazły sie na forum.Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Komentarz
-
-
vicious, gratulacje Super że wygrałeś ten konkurs :diabelski_usmiechPozdrawiam
Mercedes W124 300CE: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=150
Mercedes W210 290 Turbodiesel
Renault Laguna II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=25
Komentarz
-
-
Po wczorajszej rozmowie telefonicznej z organizatorem znam już szczegóły
Samochód jest w wersji do testów przez dziennikarzy, a więc "wypasiony" :P
Na dzień wczorajszy musiałbym po odbiór jechac do Warszawy (co według mnie jest nonsensem). Jednak mogę z nim uzgodnic dogodny dla mnie termin skorzystania z auta a wtedy podstawią go do dealera w KrK - nawet za kilka miesięcy. Myślę jednak, że ze względu na zbliżający się długi weekend zamówię termin od 5 stycznia. W związku z tym mam pytanie: czy jest ktoś chętny w czasie między 6 a 9 stycznia na spota testowego tego auta?Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBvicious, 7.01 jest spot w Krakowie, a dokładnie w Kryspinowie.Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Komentarz
-
-
vicious, gratuluję!kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Sprawa ma się ostatecznie tak:
---------------------------------------------------------------------
Data: 1/13/11 12:37 AM
Od: Jacek Jurecki <[email protected]>
Do: 'jinx_da_cat' <[email protected]>
Temat: witam
Wielkość: 12 KB
Witam.
Pomiędzy 9.02 a 10.05 (lancer sedan) lub pomiędzy 10.05 a 10.08 (ASX) może Pan „skonsumować” nagrodę, czyli tydzień z Mitsubishi. Proszę zaplanować sobie termin i nas poinformować o tym
Pozdrawiam
Jacek Jurecki
-------------------------------------------------------------------------------------------
Z powodu choroby nie dostarczono mi auta w pierwszym terminie więc proponują inny...
:?
Chyba poczekam na ASX'a :roll:Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Komentarz
-
Komentarz